Muntenia

Zece antreprenori români au fost premiaţi în cadrul galei de încheiere a proiectul „Campioni în business“ , acesta fiind ultimul eveniment din acest proiect în 2013.

Au fost premiaţi nouă antreprenori din regiunea Munteniei care au reuşit să înregistreze o dinamică spectaculoasă a cifrei de afaceri, a profitului şi/sau a numărului de angajaţi în 2012 faţă de 2011 şi, ca în fiecare an, s-a acordat şi premiul „Antreprenorul anului“ care i-a revenit lui Radu Georgescu, fondatorul grupului GECAD. Acesta a vândut recent furnizorul de soluţii şi servicii pentru distribuţia electronică de software Avangate către fondul ame­rican de investiţii Francisco Partners.

Clasamentul a luat în considerare doar firmele înfiinţate înainte de 2011, iar în cadrul proiectului se premiază firmele în funcţie de trei tipuri de categorii: companii cu afaceri între 15 şi 70 de milioane de lei în 2012, companii cu afaceri peste 70 de milioane de lei în 2012 şi companii care merită „premii speciale“. Programul selectează doar companiile deţinute de antreprenori, profitabile, cu peste 10 salariaţi şi înfiinţate înainte de 2011.

.

Data: 4 Noiembrie 2013


Locatie: Bucuresti, Hotel Athenee Palace Hilton


Antreprenorul anului: Radu Georgescu, Partener Fondator GECAD Group


Campioni in business:  Brise Group, Rodbun Grup, Star Storage, Softronic, Direct One, Sano Vita


Premii speciale: Romvac Company, MB Telecom, AXM Prod 93,