Moldova

Ce le lipsește antreprenorilor români pentru a crește: piața sau finanțarea? – aceasta a fost principalul subiect analizat de jucători importanți din mediul de afaceri românesc în cadrul evenimentului Campioni în Business organizat la Iasi.

Identificarea variantelor de finantare pentru antreprenori a fost una dintre temele dezbătute de invitații speciali: Cristian Nacu – Partener, Enterprise Investors,  Vlad Vitcu – Director Corporate Iasi, Banca Comercială Română;  Mihai Anița – Partener, Lider servicii de audit pentru antreprenori si afaceri de familie, PwC Romania, Lucian Anghel – Presedinte, Bursa de Valori Bucuresti.

În partea a doua a evenimentului, Irina Anghel-Enescu – Presedinte, Triple Helix, a dezbătut subiectul modalităților de alimentare a motorului economiei: drumul de la imaginație la impact.

In cel de-al treilea panel al evenimentului s-au prezentat povestile de succes ale următorilor antreprenori români: Doina Cepalis – Director General, Te-Rox Prod, Iulian Dascălu –Proprietar, Iulius Mall, Grigore Horoi – Presedinte,Agricola International Bacău.

Data: 24 octombrie 2013


Locatie: Iasi, Hotel Unirea


Antreprenorul anului: Radu Georgescu, Partener Fondator GECAD Group


Campioni in business: Dedeman, Aerostar, Mairon Galați și Mairon Tubes, Killer, Electric Plus, Vambet


Premii speciale: Safir, Popasul Trebeș și Comfert, Rom Trading Company,