Despre

Campionii în Business sunt oameni de afaceri îndrăzneți și vizionari.

Campionii în Business sunt oameni de afaceri îndrăzneți și vizionari care conduc unele dintre cele mai performante companii din România.

Deși activează în domenii diferite, de la robotică la retail, de la industrie grea la curierat sau industrie alimentară, aceștia sunt reuniți în comunitate prin valorile pe care le împărtășesc: apetit pentru risc și inovație, ambiție, spirit de echipă, dorința de schimbare.

Cine sunt campionii

Ocupați și discreți, oamenii din spatele companiilor care intră în clasamentele noastre ne impresionează an de an cu modestia dar și cu poveștile lor.

Campionii sunt descoperiți și sărbatoriți în fiecare an, urcând pe scenă la evenimentele pe care le organizăm în cele trei regiuni istorice – Transilvania, Muntenia și Moldova.

„Antreprenorul anului” este o distincție pe care o oferim anual unui singur antreprenor.  În fiecare an este acordat titlul “Antreprenorul Anului” unei personalitati care s-a remarcat pe parcursul celor 12 luni anterioare evenimentelor prin performanțe extraordinare cum ar fi: achiziții, cucerirea unor piețe noi, extinderea activității, listare pe bursă, și alte reușite similare.