2005

Enterprise Investors, unul dintre cei mai mari manageri de fonduri de private equity din regiune, împreună cu Ziarul Financiar, cel mai important ziar de business din România, pun bazele unui parteneriat cu scopul sprijinirii și promovării antreprenoriatului românesc. Proiectul se numește “Topul celor mai dinamice companii din România” si premiază companiile românești cu cele mai mari creșteri ale cifrei de afaceri din țară, pe baza cifrelor publice.

2005

2010

Primul titlu “Antreprenorul Anului” îi revine doamnei Doina Cepalis, fondatoarea Te-Rox Prod, cel mai mare producător de centuri de siguranță din Europa.

2010

2011

În echipa organizatorilor intră Banca Comerciala Romană, cea mai mare bancă din România și Triple Helix, organizație non-guvernamentală dedicată antreprenoriatului, fondată de Irina Anghel-Enescu. Proiectul este redenumit “Campioni in Business” și aduce în prim-plan antreprenorii autohtoni care, prin companiile lor, creează și menţin locuri de muncă, aduc valoare prin inovaţie și contribuie în mod semnificativ la bugetul de stat.

2011

2012

PwC România, una dintre cele mai importante companii de consultanță și servicii profesionale, devine partener al proiectului.

2012

2013

Are loc prima Întâlnire a Campionilor, la Poiana Brașov.

2013

2018

În premieră, evenimentele Campioni in Business sunt organizate la Teatrul Național “Vasile Alecsandri” din Iași, Teatrul Național “Lucian Blaga” din Cluj-Napoca și la Teatrul Național “I. L. Caragiale” din București, fiecare dintre ele fiind urmat de către o reprezentație artistică.

2018

2020

Are loc prima întâlnire online a campionilor in business.

2020

Privacy Preference Center