După doi ani în care restricțiile au limitat reuniunile, am avut plăcerea să ne reunim din nou la Întâlnirea Campionilor în Business, care a avut loc 8 – 10 septembrie 2022, la Teleferic Grand Hotel din Poiana Brașov.

Peste 30 de Campionii în Business s-au bucurat să se reîntâlnească și să îsi impărtășească ideile și planurile de viitor.

Noutăţi de la membrii comunităţii:

– Unii campioni care au intrat în comunitate primind premii pentru Rising Stars sau pentru proiecte speciale au reușit în câțiva ani să intre în Liga Mare, atingând afaceri de zeci și sute de milioane de euro cifre de afaceri, atât prin creștere organică, cât și prin M&A;

– O parte din campioni au efectuat deja primele exituri și caută în mod activ noi oportunități de afaceri. Alți antreprenori au reintrat în propriile companii la câțiva ani după exit și își duc mai departe obiectivele;

– O mare parte din antreprenorii prezenți și-au extins afacerile pe piețele externe, au deschis noi platforme de producție, și-au digitalizat afacerile sau au decis să investească timp și resurse pentru a mentora tineri antreprenori și a-i ajuta să își pună în aplicare ideile.

Invitaţii speciali au fost: Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, care a avut o întâlnire cu antreprenorii prezenți, pe care i-a asigurat că NATO și UE sunt mai puternice ca niciodată iar Romania are oportunitatea unică de a deveni un hub regional și de business, si doctorul Adrian Marinescu directorul Institutului Matei Balș, care a raspuns la toate întrebarile și îngrijorările acestora cu privire la pandemia de Sars-Cov 2 și la sistemul de sănătate din Romania.