Încă de la început, am pornit proiectul Campioni în Business cu o misiune clară, aceea de a descoperi, promova și premia antreprenori care au avut curajul să investească și să creadă în afacerea lor, care au creat locuri de muncă și au contribuit semnificativ la dezvoltarea comunității din care fac parte.
Intr-o societate în căutare de surse de inspirație, avem nevoie de modele și de o comunitate de business puternică, care să constituie un resort important al evoluției economiei românești. Mai mult decât simple premii, Campioni în Business înseamnă comunitatea unor antreprenori excepționali.
Am pregătit pentru acest weekend câteva sesiuni interactive toti antreprenorii au fost invitați să participe. Finalul unei zile pline de prietenie si relaxare a fost marcat de un moment umoristic extraordinar cu grupul Distractis.
In continuarea traditiei de generare de idei incepută în urmă cu patru ani, dezbaterea din acestă ediție s-a axat pe rolul important pe care l-ar putea avea o comunitate puternica a Campionilor in Business in mediul economic al Romaniei. Discutiile au fost efervescente si campionii entuziasti sa contribuie la dezbatere, creionandu-se numeroase directii in care comunitatea ar putea sa se dezvolte:
– grupuri de discutii online;
– intalniri informale;
– evenimente locale sustinute de antreprenori;
– platforme web;
– contributia campionilor la identificarea altor potențiali Campioni;
– organizarea membrilor comunitatii intr-o forma de asociere non-profit.
Antreprenorii prezenți la întâlnire ne-au mărturisit că, bazându-se pe încrederea rezultată din apartenența la această elită, s-au simțit încurajați să interactioneze, sa propună noi idei de dezvoltare a comunitatii, și chiar să facă business împreună. Succesul si prosperitatea in afaceri pot fi duse mai departe prin colaborarea intre oameni care impartasesc aceleasi valori