O noua Întâlnire informală a campionilor a avut loc pe 24-25 martie 2018 la Poiana Brașov, la Hotel Alpin – un loc tradițional de întâlnire a campionilor în business și familiilor lor.

 

Cea de-a șaptea Întâlnire a Campionilor în Business a valorificat din nou interacțiunea dintre antreprenori, facilitând discuții animate si schimburi de idei valoroase. Discuțiile au început cu invitația adresată participanților de a-i inspira pe cei din jur cu cele mai importante realizări din anul ce a trecut.

Am organizat o serie de sesiuni de networking îmbinate cu seri relaxante, schimburi de experiente și întâlniri cu oameni excepționali.

 

Invitatul de onoare al acestui weekend a fost actorul Florin Piersic Junior, care a condus un seminar despre Arta si Antreprenoriat. Talentatul actor a destins atmosfera si i-a angajat pe cei prezenti într-o conversație neconvențională despre artă și antreprenoriat. Sâmbătă seară am avut onoarea de a participa la o reprezentație privată a piesei  de teatru ’’1000 de motive’’, un one-man-show excepțional cu Florin Piersic Jr.

Fiecare întâlnire de acest gen este o ocazie unică de a îi întâlni sau de a-i cunoaște mai bine pe unii dintre cei mai dinamici și mai valoroși antreprenori ai țării. Si de această data am petrecut împreună un weekend plin de inspirație în compania celor mai importanți reprezentanți ai comunității de afaceri din România.