Și anul acesta, accentul întâlnirii a fost pe antreprenori și pe experiențele lor, iar rolul nostru a fost să le încurajăm interacțiunea și să facilităm cât mai multe sesiuni de discuții și schimburi de idei. Am organizat o serie de sesiuni de networking combinate cu seri relaxante, schimburi de experiențe și întâlniri cu oameni excepționali care și-au împărtășit celor prezenți experiențele de carieră și de viață.

Un top executive dintr-o multinaţională, Costi Stratnic, și-a găsit pasiunea în campionatele de viteză în coastă. Costi ne-a vorbit despre viteză și control și cum aplică aceste principii în business.

Optimizarea prezenței publice este esențială în orice tip de interacțiune – cu familia, angajați, parteneri de afaceri, discursuri publice sau apariții TV. Cu atât mai mult dacă ești antreprenor! În seminarul “Prezență publică pentru antreprenori”, Eugen Stancu, istoric, scriitor și consultant de prezență publică pentru mediul de afaceri şi politic, a propus o introducere în universul prezenței publice.

”Fără disciplină și sacrificii nu ajungeam aici!”, a spus campioana olimpică Cătălina Ponor despre parcursul său strălucit în gimnastică artistică, într-o sesiune în care am rememorat cu emoție parcursul strălucit al uneia dintre cele mai mari campioane la gimnastică ale Romaniei.

Sperăm că după acest sfârșit de săptămână invitații noștri privesc în urmă cu plăcerea unei experiențe unice, bucuroși că au luat parte la o nouă întâlnire cu ceilalți campioni.