Transilvania

Sase companii antreprenoriale din Transilvania au fost premiate pe 4 octombrie la Sibiu în cadrul primului eveniment Campioni in Business din 2011.

Domeniile câștigătoare au fost: medicamente, centrale eoliene, turism, producători de piese auto, produse alimentare.

“Unul dintre lucrurile care le-ar putea folosi multor antreprenori locali ar fi expunerea internațională pentru că diferența este ca între un diamant neșlefuit și unul șlefuit”, a spus Mihai Miron, fondatorul Ropharma.

Evenimentul Campioni în Business din Timișoara, organizat in 26 octombrie, a fost un prilej de reflecție si discuții despre Finantarea afacerii pe timp de criză, tema principală a evenimentelor Campioni in Business în 2011.

Printre participanții la discuții au fost: Cristian NACU, Partener la Enterprise Investors, care a vorbit despre „Finanțarea afacerii prin Private-Equity”, Irina ANGHEL, Președintele Asociației Triple Helix,  care a prezentat “Cum alimentam motorul economiei”, Emilian CROITORU, Director Adjunct Directia IMM si Sector Public, Banca Comerciala Romană, cu prezentarea “Secretul succesului pentru accesarea unei finanțări bancare” si Ionut Sas, Senior Manager la PwC Romania, cu o prezentare despre „Succesul antreprenorial – formule magice sau strategii sustenabile?”.

Antreprenorii Florentin BANU, fondator Banu Invest și Doina CEPALIS, TE-Rox Prod și-au împărtășit strategiile  prin care și-au construit unele dintre cele mai performante companii din țară.

În cadrul proiectului, partenerii au premiat companiile locale cu cea mai mare creștere a cifrei de afaceri din ultimii trei ani.

Data: 4 octombrie 2011 / 26 Octombrie 2011


Locatie:Hotel Ramada, Sibiu/Hotel Continental, Timisoara


Antreprenorul anului: Mihai Miron, fondator Ropharma