Gala Campioni in Business 2023

PWC Romania, Enterprise Investors si Raiffeisen Bank vă invită la o noua editie a Galei Campioni în Business.

Programul Campioni în Business este dedicat descoperirii, premierii și promovării celor mai de succes antreprenori români. 

De peste 11 ani, sărbătorim antreprenorii care, prin ideile lor inovatoare, perseverența și valorile puternice, au demonstrat că pot construi afaceri solide și pot contribui semnificativ la dezvoltarea comunităților din care fac parte.

Data și locația

15 noiembrie 2023, ora 19:00

JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Sala Constanța (Calea 13 Septembrie 90, București)

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, și se va realiza în baza unei înscrieri. 

Vă rugăm să completati formularul  accesând acest link sau să trimiteți un mesaj la adresa:  andreea.ungureanu@akua.ro până la data de 13 noiembrie 2023.

Programul Campioni în Business este dedicat descoperirii, premierii și promovării celor mai de succes antreprenori români. De mai bine de 11 ani, am avut plăcerea de a sărbători antreprenorii care prin ideile lor inovatoare, perseverenţa și valorile puternice au demonstrat că pot construi afaceri solide și pot contribui semnificativ la dezvoltarea comunităților din care fac parte.

Iată cum a fost la cea mai recentă Gală Campioni în Business, pe 15 martie 2023

The speakers

Tobias van Schneider
Independent Designer
USA

Mathias Høst Normark
Art Director & Designer
DENMARK

32

Workshop

Register yourself

    JW Marriott Bucharest Grand Hotel

    Vino să sărbătorim împreună perseverența, inovația și spiritul antreprenorial care inspiră generații întregi de antreprenori. 

    ei