Abordarea noastră


Campioni în Business este un program dedicat antreprenorilor români prin care descoperim, selectăm, premiem și promovăm cei mai performanți oameni de afaceri din România.

OBIECTIV

Obiectivul nostru este să creăm o comunitate puternică, ai carei membri să se sprijine, să învețe din experiențele celorlalți și să creeze oportunități de creștere și dezvoltare reciproce.

MISIUNE

Misiunea noastră este să susținem performanța în afaceri, să prezentăm cele mai dinamice companii românești și să coagulăm o comunitate puternică a antreprenorilor români în jurul unor valori comune puternice.

De ce este nevoie de mai multi antreprenori de succes pe scena publică?

  • pentru că avem nevoie de mai multe modele care să încurajeze noile generații să adopte calea antreprenoriatului
  • pentru stimularea dezvoltării economice locale
  • pentru crearea unei mișcări antreprenoriale în România
  • pentru crearea de noi locuri de muncă și de noi oportunități de dezvoltare

La Galele Campioni in Business celebrăm, de peste 10 ani, antreprenori români cu afaceri solide, cu mii de angajați, care prin ideile lor inovatoare au demonstrat că își pot dezvolta companiile si pot contribui în mod semnificativ la schimbarea în bine a comunităților din care fac parte.

Cum funcționează


Proiectul Campioni în Business promovează performanța în afaceri a celor mai dinamice companii autohtone și pune bazele unei comunități puternice de antreprenori români.

Istoric


2005

Enterprise Investors, unul dintre cei mai mari manageri de fonduri de private equity din regiune, împreună cu Ziarul Financiar, cel mai important ziar de business din România, pun bazele unui parteneriat cu scopul sprijinirii și promovării antreprenoriatului românesc. Proiectul se numește “Topul celor mai dinamice companii din România” si premiază companiile românești cu cele mai mari creșteri ale cifrei de afaceri din țară, pe baza cifrelor publice.

2005

2010

Primul titlu “Antreprenorul Anului” îi revine doamnei Doina Cepalis, fondatoarea Te-Rox Prod, cel mai mare producător de centuri de siguranță din Europa.

2010

2011

În echipa organizatorilor intră Banca Comerciala Romană, cea mai mare bancă din România și Triple Helix, organizație non-guvernamentală dedicată antreprenoriatului, fondată de Irina Anghel-Enescu. Proiectul este redenumit “Campioni in Business” și aduce în prim-plan antreprenorii autohtoni care, prin companiile lor, creează și menţin locuri de muncă, aduc valoare prin inovaţie și contribuie în mod semnificativ la bugetul de stat.

2011

2012

PwC România, una dintre cele mai importante companii de consultanță și servicii profesionale, devine partener al proiectului.

2012

2013

Are loc prima Întâlnire a Campionilor, la Poiana Brașov.

2013

2018

În premieră, evenimentele Campioni in Business sunt organizate la Teatrul Național “Vasile Alecsandri” din Iași, Teatrul Național “Lucian Blaga” din Cluj-Napoca și la Teatrul Național “I. L. Caragiale” din București, fiecare dintre ele fiind urmat de către o reprezentație artistică.

2018

2020

Are loc prima întâlnire online a campionilor in business.

2020

Enterprise Investors

Este cea mai veche şi una dintre cele mai mari firme care administrează fonduri de private equity şi venture capital din Europa Centrală şi de Est, cu activitate din 1990.

Fondurile investesc în companii care demonstrează un potenţial mare de dezvoltare, iar apoi colaborează cu antreprenorii şi cu echipele de management pentru a creşte valoarea acelor companii.

PwC România

Misiunea PwC este de a construi încredere în cadrul societății și de a contribui la rezolvarea unor probleme importante.

PwC este o rețea de firme prezentă în 155 de țări cu mai mult de 284.000 de profesioniști ce oferă servicii de calitate în domeniul auditului, consultanței fiscale și consultanței pentru afaceri.

Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank România este parte a Grupului Raiffeisen Bank Internațional AG (RBI), unul dintre cei mai mari furnizori de servicii bancare corporate și de investiții din Europa Centrală și de Est (ECE).

 Având ca principiu fundamental responsabilitatea, contribuim indirect la creșterea și dezvoltarea societății românești, conștienți fiind de faptul că investițiile pe care le facem azi se vor reflecta în viitor. Astfel, misiunea noastră este să sprijinim dezvoltarea de comunități sustenabile și prospere, să înțelegem nevoile clienților noștri și să îi ajutăm să își atingă potențialul maxim și să oferim siguranță, consultanță și servicii financiare ușor de folosit.

Newsletter

Te ținem informat. Îți trimitem noutăți despre comunitatea Campioni în Business.